Constanţa: Aproape 37 de milioane lei în reabilitarea Parcului Tăbăcăriei şi a falezei

  • Parcul Tăbăcăriei şi faleza sa au rămas de izbelişte ani de zile, ultimele intervenţii datând din anii `80.
  • Primăria Constanţa investeşte aproape 37 de milioane de lei în reabilitare, după ce faleza s-a prăbuşit şi zona a devenit impracticabilă.
196 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Aproape 37 de milioane lei în reabilitarea Parcului Tăbăcăriei şi a falezei

Sursa foto: Facebook

Plimbările în parcul Tăbăcărie şi pe malul lacului cu acelaşi nume vor redeveni o plăcere, promit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

„Parcul Tăbăcăriei şi faleza sa au rămas de izbelişte ani de zile. La faleza din beton nu s-a intervenit deloc după finalizarea ei în anii 80. În prezent mare parte din faleza s-a prăbuşit şi zona este impracticabilă. După atâţia ani de nepăsare malul lacului Tăbăcărie va intra în reabilitare. 36.846.871 va fi valoarea investiţiei pe care Primăria Constanţa o va face pentru ca plimbările pe malul Lacului Tăbăcărie să nu se mai transforme într-o adevărată aventură”, transmit, vineri, oficialii Primăriei Constanţa.

După ce a fost efectuată o expertiză a fost achiziţionat serviciul de proiectare pentru „Reabilitare şi consolidare maluri lac Tăbăcărie”, care include toate documentaţiile necesare pentru implementarea proiectului. Urmează obţinerea autorizaţiei de construire, achiziţia execuţiei lucrărilor şi implementarea efectivă a proiectului.

Potrivit sursei citate, aceste lucrări vin în completarea proiectului de reabilitare şi modernizare a parcului Tăbăcărie, care vizează revitalizarea şi refacerea spaţiilor verzi şi reabilitarea amfiteatrului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici