Constanţa: Aproape 7,5 de milioane de ţigări de contrabandă, confiscate în urma unor percheziţii

O reţea de contrabandişti de ţigări care operau în Bucureşti şi Constanţa a fost destructurată de poliţiştii de frontieră, în urma descinderilor făcute la locuinţele suspecţilor fiind descoperite aproape 7,5 milioane de ţigarete şi sume mari în valută.

186 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Aproape 7,5 de milioane de ţigări de contrabandă, confiscate în urma unor percheziţii

Constanţa: Aproape 7,5 de milioane de ţigări de contrabandă, confiscate în urma unor percheziţii (Imagine: Laszlo Raduly / Mediafax Foto)

Potrivit Reprezentanţilor Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră ai Gărzii de Coastă şi ai Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, sub coordonarea unui procuror al Parchetului Curţii de Apel Constanţa, au făcut, marţi, 16 percheziţii în judeţul Constanţa şi în municipiul Bucureşti, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări.

În urma descinderilor au fost descoperite şi confiscate 7.490.000 de ţigarete netimbrate, de mărci diferite, în valoare de aproximativ 3.745.000 de lei şi 835 de sticle cu whiskey, în valoare de 33.400 de lei. De asemenea, au fost ridicate de către anchetatori, de la locuinţele suspecţilor, un autotir, 13 autoturisme, un microbuz cu remorcă, dar şi 12.800 de euro, 195.035,680 de dinari sârbeşti, 121 de leva şi 20 de dolari.

În acest caz sunt cercetate 15 persoane, acestea fiind audiate de procurorii Parchetului Curţii de Apel Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici