Constanţa: Băiatul de 14 ani suspectat în cazul uciderii unui bărbat şi-a recunoscut fapta

Principalul suspect în cazul uciderii bărbatului al cărui cadavru a fost găsit într-un imobil dezafectat din Constanţa, un adolescent în vârstă de 14 ani, şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, motivând că victima ar fi încercat să întreţină cu el relaţii sexuale.

83 afișări

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Alexandru Dumitraş, în vârstă de 14 ani, care făcea parte din anturajul victimei, a fost principalul suspect în acest caz, iar pe hainele şi pantofii lui au fost descoperite urme de sânge, expertizele urmând să stabilească dacă îi aparţin bărbatului omorât în bătaie.

Adolescentul a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore, iar în faţa anchetatorilor a recunoscut că l-a ucis pe Gheorghe Bucătariu (38 de ani), motivându-şi crima prin faptul că bărbatul i-ar fi făcut avansuri şi ar fi încercat să întreţină cu el relaţii sexuale.

De altfel, în urmă cu mai mulţi ani, adolescentul l-a acuzat pe Gheorghe Bucătariu că l-ar fi dus pe un câmp din apropierea zonei în care cei doi locuiesc, unde ar fi încercat să-l violeze, dar anchetatorii nu au avut suficiente probe pentru a continua cercetările.

Miercuri dimineaţă, anchetatorii au mers la locul crimei pentru a face reconstituirea conform declaraţiilor adolescentului.

Surse din rândul acestora au declarat că miercuri Alexandru Dumitraş urmează să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii constănţeni au fost anunţaţi, duminică după-amiază, că în subsolul unei hale dezafectate situată pe bulevardul I.C. Brătianu se află cadavrul unui bărbat. Poliţiştii au stabilit că victima este Gheorghe Bucătariu (38 de ani) şi că locuia în zona respectivă. Acesta avea două leziuni la faţă şi trei tăieturi superficiale în zona gâtului.

În cursul zilei de marţi, medicii legişti au stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, fiind urmare a "asfixiei mecanice în urma aspirării de sânge în căile respiratorii inferioare, din cauza unui traumatism facio-cervical cu fractură de mandibulă şi laringe şi favorizată de un traumatism cranio-cerebral acut înschis cu hemoragie meningee şi edem cerebral".

Astfel, potrivit necropsiei, cel mai probabil, bărbatul a fost omorât în bătaie, medicii legişti arătând că leziunile traumatice s-au putut produce prin "lovire de corpuri dure cu neregularităţi, lovire cu corp dur cu muchie tăioasă, precum şi prin lovire cu sau de corpuri dure".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici