Constanţa: Care est cauza morţii copilului găsit în curtea casei

Copilul de doi ani şi nouă luni din judeţul Constanţa găsit mort în curtea locuinţei familiei miercuri a făcut infarct pe fondul unei amigdalite cronice, au stabilit medicii legişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

295 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Care est cauza morţii copilului găsit în curtea casei

Constanţa: Care est cauza morţii copilului găsit în curtea casei (Imagine: Shutterstock)

Potrivit anchetatorilor, medicii legişti au stabilit, după efectuarea necropsiei, că băiatul suferea de amigdalită cronică şi a decedat în urma unui infarct determinat de afecţiunea respectivă.

În acest caz va fi făcută o expertiză medico-legală pentru a se stabili de cât timp era bolnav copilul şi dacă putea fi tratat, iar în funcţie de rezultatul acesteia se va decide dacă părinţii vor fi traşi la răspundere.

Băiatul în vârstă de doi ani şi nouă luni, din localitatea Mereni, judeţul Constanţa, a fost găsit mort, miercuri, în curtea locuinţei de o rudă venită în vizită.

Persoana respectivă a anunţat autorităţile, la faţa locului sosind un echipaj de ambulanţă.

Cadrele medicale au încercat minute în şir să-l resusciteze pe copil, însă în zadar.

Pe corpul copilului nu au fost găsite urme de violenţă, iar părinţii au povestit anchetatorilor că băiatul era sănătos. Copilul fusese lăsat de părinţii săi să se joace singur în curtea locuinţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici