Constanţa: Femeia care a căzut de pe faleza Cazinoului după ruperea balustradei a refuzat internarea

Femeia care a căzut, marţi seară, de pe faleza Cazinoului din Constanţa după ce s-a rupt balustrada, prăbuşindu-se de la aproximativ trei metri, a refuzat internarea în spital, deşi suferise o fractură de coccis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

291 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Femeia care a căzut de pe faleza Cazinoului după ruperea balustradei a refuzat internarea

Constanţa: Femeia care a căzut de pe faleza Cazinoului după ruperea balustradei a refuzat internarea (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit cadrelor medicale de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, femeia a fost stabilizată, iar după ce i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare a fost externată, marţi noapte, după ce a refuzat internarea sub supraveghere.

"Victima a suferit o fractură de coccis, dar a refuzat internarea, semnând că pleacă pe proprie răspundere”, a declarat directorul medical al spitalului, dr. Mihnea Avram.

Ea a spus că, dacă va avea nevoie de îngrijiri medicale suplimentare sau tratamente de recuperare, doreşte să le facă la un spital din Bacău.

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, marţi seară, pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei care a căzut de pe faleză după ce s-a rupt balustrada. Primele date au indicat că femeia ar fi dorit ca soţul său să-i facă o poză, iar când s-a sprijinit de balustradă, bara superioară a acesteia s-a rupt, femeia căzând pe pietre de la aproximativ trei metri.

Cadrele medicale au transportat victima la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind conştientă în momentul în care a fost preluată de echipajul SMURD.

Primarul interimar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a dispus efectuarea unei anchete interne şi, potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, responsabilitatea privind calitatea lucrărilor aparţine constructorului.

"Viceprimarul Decebal Făgădău a dispus efectuarea unei anchete interne de către o comisie formată din reprezentanţi ai Poliţiei Locale, Direcţiei de Gospodărire Comunală şi managerul de proiect. De asemenea, vor fi sesizate organele de Poliţie şi Inspectoratul de Stat în Construcţii. Constructorului i s-a dispus verificarea întregii balustrade pentru a se asigura că nu se vor mai repeta asemenea incidente. Lucrarea a fost realizată cu fonduri europene şi are o garanţie de cinci ani, întreaga responsabilitate privind calitatea lucrărilor aparţinând constructorului. În funcţie de rezultatele anchetelor, vor fi luate toate măsurile legale”, se arată în comunicatul Primăriei Constanţa.

De asemenea, reprezentanţii Primăriei o vor contacta pe femeia rănită, precum şi familia acesteia pentru a le asigura suportul de care au nevoie.

Lucrările privind modernizarea falezei Cazinoului din Constanţa au fost încheiate în toamna anului trecut, valoarea investiţiei fiind de aproximativ patru milioane de euro, fonduri europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici