Constanţa: Fetiţă de cinci ani, căzută într-o canalizare din Medgidia

O fetiţă de cinci ani a căzut, miercuri seară, într-o canalizare din oraşul Medgidia, judeţul Constanţa, un echipaj de pompieri fiind trimis la faţa locului pentru salvarea copilei.

167 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Fetiţă de cinci ani, căzută într-o canalizare din Medgidia

Constanţa: Fetiţă de cinci ani, căzută într-o canalizare din Medgidia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Fetiţa a fost scoasă la suprafaţă în mai puţin de 15 minute de către doi bărbaţi care treceau prin zonă, înainte ca echipajul de pompieri trimis la locul incidentului să ajungă în zonă.

Cei doi bărbaţi care au scos-o pe copilă din canalizare au făcut acest lucru la solicitarea bunicului fetiţei, care o însoţea, şi care nu a putut-o ajuta.

Bărbaţii au coborât în canalizarea adâncă de aproximativ doi-trei metri şi au adus-o pe micuţă la suprafaţă.

Copila a scăpat doar cu câteva zgârâieturi şi cu o julitură, ea neavând nevoie de intervenţia medicilor, la ora transmiterii acestei ştiri fetiţa plecând acasă împreună cu bunicul ei.

Fetiţa a căzut în canalizare în timp ce se plimba cu bunicul său pe stradă, gura de canal fiind lăsată fără capac, cel mai probabil, de către hoţii de fier vechi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, fetiţa a căzut miercuri, în jurul orei 19.30, în canalizarea situată pe strada Răzoare, din Medgidia, la locul incidentului fiind trimis şi un echipaj al Ambulanţei, care nu a mai intervenit însă întrucât aceasta a fost scoasă la suprafaţă de către cei doi bărbaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici