Constanţa inaugurează 3 trasee de autobuz pentru transportul elevilor

Trei trasee înfiinţate special pentru transportul elevilor vor fi inaugurate, luni, la Constanţa. Este vorba despre trasee pilot care vor deservi atât grădiniţele, cât şi şcolile din apropierea staţiilor, iar în fiecare autobuz se va afla un poliţist local, a anunţat, vineri, Primăria oraşului.

159 afișări
Imaginea articolului Constanţa inaugurează 3 trasee de autobuz pentru transportul elevilor

Constanţa inaugurează 3 trasee de autobuz pentru transportul elevilor

Trei trasee de autobuz special dedicate elevilor vor fi inaugurate luni la Constanţa, au anunţat vineri reprezentanţii Primăriei. Traseele sunt înfiinţate pentru a veni în sprijinul părinţilor, pentru ca elevii să fie în siguranţă atunci când se deplasează singuri la şcoală.

Un al motiv pentru crearea acestor trasee speciale pentru elevi este şi decongestionarea traficului în zona unităţilor de învăţământ, au mai precizat reprezentanţii Primăriei.

„Urcarea şi coborârea în şi din mijloacele de transport se va face doar pe la prima uşă a autobuzului. Pentru asigurarea securităţii în mijlocul de transport în comun, în fiecare autobuz se află un reprezentant al Poliţiei Locale. La coborâre, copiii vor fi aşteptaţi de un reprezentant al instituţiei de învăţământ care îi va conduce în incinta unităţii şcolare”, au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Părinţii vor putea merge cu aceleaşi autobuze doar dacă însoţesc copii cu nevoi speciale, a mai anunţat municipalitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici