Constanţa: Poliţist luat pe capota maşinii de un şofer, chiar lângă sediul Poliţiei Judeţene

Un poliţist din Constanţa a fost rănit uşor, marţi, după ce a fost lovit cu maşina şi luat pe capotă de un şofer căruia îi ceruse să îşi mute autoturismul pe care îl parcase ilegal, în apropierea sediului Poliţiei Judeţene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

330 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Poliţist luat pe capota maşinii de un şofer, chiar lângă sediul Poliţiei Judeţene

Constanţa: Poliţist luat pe capota maşinii de un şofer, chiar lângă sediul Poliţiei Judeţene

Colegii poliţistului spun că agentul, care se afla în timpul serviciului şi purta uniforma, a observat, marţi, că mai multe autoturisme parcate în apropierea sediului Poliţiei Judeţene Constanţa blochează intrarea maşinilor şi le-a cerut posesorilor să le mute.

Unul dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Constanţa, a demarat în forţă şi l-a lovit cu maşina pe agentul de Poliţie, luându-l pe capotă.

Poliţistul a fost rănit la un picior şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii de specialitate, în timp ce colegii săi de la Poliţia Rutieră l-au reţinut pe şoferul agresiv şi l-au dus la sediu pentru a fi audiat.

Cazul a fost preluat de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, care desfăşoară cercetări pentru ultraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici