Constanţa: Scenariul pus la cale de un curier care a furat 80.000 lei din maşina de serviciu

  • Un curier din Constanţa a înscenat un furt din maşina sa de serviciu.
  • El a sunat la Poliţie pentru a anunţa că din maşină au dispărut 80.000 de lei, însă suma fusese furată chiar de către reclamant.
1839 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Scenariul pus la cale de un curier care a furat 80.000 lei din maşina de serviciu

Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi, la sfârşitul lunii septembrie, de către un bărbat de 50 de ani, că în noaptea de 27/28 septembrie persoane necunoscute au spart geamul maşinii sale de serviciu, parcată în oraşul Constanţa, şi au furat o sacoşă cu 80.000 de lei, reprezentând încasările unei firme de curierat cu care colabora bărbatul.

Poliţia Constanţa a constatat apoi că plângerea nu este reală.

„Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în cauză şi-a însuşit, în interes personal, suma de 80.000 de lei, acesta fiind cel care, de fapt, a spart geamul autoutilitarei, în vederea producerii de probe nereale”, informează IPJ Constanţa.

Miercuri a avut loc o percheziţie la locuinţa bărbatului, acesta fiind apoi audiat şi reţinut pentru 24 de ore pentru inducere în eroare a organelor judiciare şi delapidare.

Joi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunerea de control judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici