Constanţa: Starea de sănătate a femeii călcate de o maşină pe plajă s-a înrăutăţit

Tânărul constănţean care a trecut cu maşina peste doi turişti aflaţi pe plaja din Costineşti, la sfârşitul săptămânii trecute, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, dar încadrarea juridică poate fi modificată în cazul în care starea de sănătate a victimelor se agravează.

29 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Starea de sănătate a femeii călcate de o maşină pe plajă s-a înrăutăţit

Constanţa: Starea de sănătate a femeii călcate de o maşină pe plajă s-a înrăutăţit (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit medicilor din cadrul celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţul Constanţa, bărbatul a fost transferat, marţi, la Spitalul de Ortopedie din Eforie Sud, iar femeia a fost adusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă deoarece starea sa de sănătate s-a înrăutăţit şi urmează să fie supusă unor investigaţii de specialitate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Radu Croitoru, a declarat, marţi, că tânărul care a provocat accidentul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii susţin că ancheta în cazul şoferului va ţine cont şi de numărul de zile de îngrijiri medicale de care vor avea nevoie cei doi pacienţi, iar încadrarea juridică se poate modifica în funcţie evoluţia stării lor de sănătate.

Radu Croitoru a precizat că şoferul nu poate fi tras la răspundere pe linie rutieră deoarece fapta s-a petrecut pe plajă, şi nu pe un drum public.

La sfârşitul săptămânii trecute, doi turişti din Bucureşti au fost grav răniţi după ce au fost călcaţi de un autoturism BMW X5 chiar pe plaja din Costineşti.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici