Constanţa: Tineri prinşi, pe stradă, cu zeci de plicuri cu substanţe etnobotanice

Patru tineri din Constanţa au fost prinşi de jandarmi, joi dimineaţă, pe o stradă din oraş, având 79 de plicuri cu substanţe halucinogene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

132 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Tineri prinşi, pe stradă, cu zeci de plicuri cu substanţe etnobotanice

Constanţa: Tineri prinşi, pe stradă, cu zeci de plicuri cu substanţe etnobotanice (Imagine: Vasile Magadean / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanţa, un echipaj care se afla, joi dimineaţă, în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice pe strada Caraiman din municipiul Constanţa a observat patru tineri care îşi confecţionau ţigări dintr-o substanţă de culoare verde.

La vederea oamenilor legii, tinerii au început să se agite şi au aruncat pe jos o borsetă.

Cei patru au fost somaţi, apoi supuşi unui control corporal sumar, asupra lor fiind găsite, în buzunarele de la pantaloni, 13 plicuri şi o ţigară. De asemenea, jandarmii au mai găsiti în borseta pe care cei patru tineri o aruncaseră alte 66 de plicuri care conţineau aceeaşi substanţă vegetală.

Cele 79 de plicuri şi ţigara vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor, cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, urmând să fie cercetaţi penal pentru fapta lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici