Constanţa: Zece persoane rănite după ce un tir a lovit un microbuz şi un autobuz

Zece persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut, joi dimineaţă, pe DN 38, în localitatea constănţeană Topraisar, după ce un tir a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz şi un autobuz în care se aflau peste 30 de pasageri.

62 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Zece persoane rănite după ce un tir a lovit un microbuz şi un autobuz

Constanţa: Zece persoane rănite după ce un tir a lovit un microbuz şi un autobuz (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Două dintre persoanele rănite în urma accidentului sunt în stare gravă, fiind supuse unor intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean Constanţa, unde au ajuns zece răniţi.

În urma accidentului, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au ajuns în total zece persoane.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, doi dintre pacienţi, o femeie şi un bărbat, au suferit politraumatisme şi au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale, ambii având pneumotorax, iar unul dintre ei având şi ruptură de splină.

Conform surselor citate, ceilalţi opt răniţi au suferit diferite traumatisme şi contuzii, medicii apreciind că viaţa lor nu este pusă în pericol.

Un accident rutier s-a produs, joi dimineaţă, pe DN 38, în localitatea constănţeană Topraisar, după ce şoferul ucrainean al unui autotren a adormit la volan, camionul a intrat pe contrasens şi a lovit, pe rând, un autobuz şi un microbuz pline cu navetişti care se întreptau, unul după celălalt, spre Constanţa. În autobuz se aflau 30 de pasageri, iar în microbuz erau 13 persoane. În cele din urmă, autotrenul s-a oprit în zidul unui imobil de pe marginea drumului.

În urma impactului zece persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu cinci autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi trei echipaje SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa.

Din cauza accidentului, petrecut în jurul orei 05.50, traficul pe DN 38 s-a desfăşurat îngreunat în zona localităţii Topraisar, pe un sigur fir, timp de aproape o oră.

Poliţiştii de la Circulaţie aşteaptă şi sosirea unui interpret pentru a-l audia pe şoferul ucrainean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici