Constănţean acuzat că a agresat sexual în mod repetat o fată care a încercat să se spânzure, arestat

Un bărbat din comuna constănţeană Peştera a fost arestat preventiv, marţi, fiind suspectat că a obligat, în repetate rânduri, o adolescentă de 12 ani să întreţină relaţii sexuale orale cu el, procurorii arătând, în rechizitoriu, că fata ar fi încercat să se spânzure în urmă cu două luni.

218 afișări
Imaginea articolului Constănţean acuzat că a agresat sexual în mod repetat o fată care a încercat să se spânzure, arestat

Constănţean acuzat că a agresat sexual în mod repetat o fată care a încercat să se spânzure, arestat (Imagine: Shutterstock)

Potrivit rechizitoriului întocmit de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, violurile s-ar fi petrecut în intervalul 2011 - 2014, "în repetate rânduri, la date rămase necunoscute şi neputându-se stabili cu exactitate numărul actelor materiale", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit procurorilor, bărbatul, Cornel Lungu, vecin cu părinţii copilei, ar fi obligat-o pe minoră să-i satisfacă "fanteziile" sexuale.

Astfel, constănţeanul ar fi constrâns-o "să întreţină relaţii sexuale orale, timp în care îi introducea degetele în vagin, aceste acte petrecându-se atât la domiciliul inculpatului, cât şi al victimei care locuia în vecinătatea acestuia”.

În urma acestor acte, în luna iunie a acestui an, minora a încercat să se spânzure în grajdul locuinţei sale, mai arată procurorii în rechizitoriul citat.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a luat, luni, măsura reţinerii lui Cornel Lungu, iar la în cursul zilei de marţi judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Medgidia a admis propunerea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici