Controale ale poliţiştilor la pieţele, târgurile şi terasele din Olt. S-au dat amenzi de 8.000 lei

Pieţele, târgurile, terasele şi zonele de agrement au fost verificat de poliţiştii din Olt, pentru prevenirea combaterii noului coronavirus, anunţă oficialii instituţiei. Peste 250 de persoane au fost legitimate, iar 36 dintre ele au fost amendate cu 8.000 de lei.

279 afișări
Imaginea articolului Controale ale poliţiştilor la pieţele, târgurile şi terasele din Olt. S-au dat amenzi de 8.000 lei

Controale ale Poliţiei în Olt FOTO Marian Ilie/Mediafax

Pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19, la nivelul judeţului Olt, continuă acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecţie sanitară, pentru a proteja sănătatea cetăţenilor şi pentru a nu permite desfăşurarea unor activităţi care ar duce la creşterea numărului de infectări cu noul tip de coronavirus, au transmis autorităţile din Olt.

Astfel, în vederea prevenirii răspândirii şi limitării infectării cu virusul COVID-19, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, peste 250 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, pompieri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali, dar şi reprezentaţi ai instituţiilor de control de pe raza judeţului Olt au continuat controalele în zonele aglomerate, pieţe, târguri, terase şi zone de agrement.

„Au fost verificate 90 de societăţi comerciale/ persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse. Peste 250 de persoane au fost legimitate şi verificate cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse”, transmit oamenii legii.

În urma acestor acţiuni au fost depistate 36 persoane care nu au respectat măsurile de protecţie individuală, fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.000 de lei.

De asemenea, în urma controalelor efectuate în trafic, alte 148 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de peste 44.690 lei, fiind reţinute 4 permise de conducere şi fiind retrase 7 certificate de înmatriculare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici