Controale la operatorii de telefonie, pentru problemele apărute în reţele după cutremur

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) va controla, de luni, operatorii de telefonie, după ce ministrul Internelor a cerut preşedintelui ANCOM identificarea cauzelor care au dus la disfuncţiile din reţelele de telefonie în urma cutremurului de sâmbătă.

36 afișări
Imaginea articolului Controale la operatorii de telefonie, pentru problemele apărute în reţele după cutremur

Dan Nica, ministrul Internelor (Imagine: Mediafax Foto)

Dan Nica s-a întâlnit, duminică dimineaţă, cu preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, Cătălin Marinescu.

Nica i-a cerut preşedintelui ANCOM să dispună un control pentru a fi identificate cauzele care au condus la disfuncţiunile din reţelele de telefonie după cutremurul de sâmbătă seară, în condiţiile în care acesta nu a avut o intensitate deosebită.

Controlul dispus la operatorii de telefonie va începe luni dimineaţă.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter s-a produs, sâmbătă seară, în zona Vrancea, fiind resimţit la Bucureşti cu intensitate de 3-4 grade pe scara Mercalli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici