Copii bătuţi crunt de tatăl lor. Bărbatul a fost reţinut,iar soţia şi 9 copii au ajuns într-un centru

Un vasluian e acuzat că îşi bătea crunt copiii, cel mai mic având doar un an. Soţia, în vârstă de 31 de ani, şi cei 9 copii ai cuplului au ajuns la un centru unde primesc ajutor, iar bărbatul a fost reţinut.

1045 afișări
Imaginea articolului Copii bătuţi crunt de tatăl lor. Bărbatul a fost reţinut,iar soţia şi 9 copii au ajuns într-un centru

Poliţiştii din Bârlad au fost sesizaţi, prin 112, că un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Pochidia îşi bate soţia şi fiica de 15 ani.

Poliţiştii au stabilit că, beat fiind, bărbatul şi-a bătut fiica, lovind-o în mod repetat cu o curea, şi ulterior şi soţia, când a încercat să îl oprească.

Mai mult, poliţiştii au constatat că în 25 iunie bărbatul ar fi bătut şi alţi 3 copii ai săi, cu vârste cuprinse între 1 şi 7 ani. Trei dintre persoanele vătămate au avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale, iar o a patra 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Soţia, în vârstă de 31 de ani, precum şi cei 9 copii minori, cu vârste cuprinse între 1 şi 15 ani, au ajuns într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, iar faţă de bărbat a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru 5 zile.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 ore, iar joi a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici