Copil de 10 ani în stare gravă, după ce a fost bătut crunt de tatăl vitreg

Un copil în vârstă de zece ani, din comuna ieşeană Dagâţa, se află internat în stare gravă în spital, cu multiple traumatisme, după ce ar fi fost bătut crunt de către tatăl vitreg.

16 afișări
Imaginea articolului Copil de 10 ani în stare gravă, după ce a fost bătut crunt de tatăl vitreg

Copil de 10 ani în stare gravă, după ce a fost bătut crunt de tatăl vitreg

Din primele date a reieşit că totul ar fi pornit de la o discuţie în contradictoriu între cei doi, moment în care, enervat peste măsură, tatăl vitreg ar fi început să-l lovească pe copil cu pumnii şi cu diverse obiecte de prin casă, incidentul petrecându-se în faţa celorlaţi patru fraţi ai copilului.

În urma loviturilor primite, copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi.

"Copilul a fost adus cu ambulanţa la spital, el având multiple traumatisme faciale şi craniene, precum şi contuzii toraco-abdominale. A beneficiat de măsuri de stabilizare şi a fost internat în secţia neurochirurgicală din cadrul spitalului nostru. Probabil va rămâne cu o serie de semne pe faţă", a declarat, vineri, presei, dr. Lucian Cernahovschi, medic în cadrul Spitalului de Copii "Sf. Maria".

Tot vineri, Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Iaşi a declanşat o anchetă în acest caz.

"Asistenţii sociali fac verificări privind modul cum s-a petrecut incidentul, pentru a stabili dacă se impune o intervenţie în comportamentul familial. Am preluat cazul şi vom vedea ce este de făcut", a declarat Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici