FOTO: Un copil de 2 ani a găsit soluţia pentru a se uita la TV liniştit: Şi-a închis mama pe balcon. Nici tatăl nu a reuşit să intre în casă

Un copil de 2 ani din Focşani şi-a închis, vineri, mama pe balcon şi s-a uitat liniştit la televizor. Femeia şi-a alertat imediat soţul, aflat în faţa blocului, care însă a constatat că nici el nu poate intra în casă, deoarece cheia rămăsese în uşă, pe interior.

6025 afișări
Imaginea articolului FOTO: Un copil de 2 ani a găsit soluţia pentru a se uita la TV liniştit: Şi-a închis mama pe balcon. Nici tatăl nu a reuşit să intre în casă

sursa foto: profimedia

Conform pompierilor din Vrancea, o familie din Focşani a trecut vineri prin mari emoţii.

Fiul de numai 2 ani a blocat uşa balconului, în timp ce mama avea treabă acolo.

Tatăl se afla în faţa blocului. Alertat de mamă, acesta a urcat repede cele 3 etaje, cu gândul de a-şi supraveghea copilul.

Panica a crescut în momentul în care, în încercarea de a intra în apartament, tatăl a constatat că nu poate pătrunde deoarece în interior era cheia rămasă în uşă.

„Văzând că nu au altă soluţie au sunat la 112. Imediat, au fost mobilizate două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, care s-au deplasat de urgenţă către locul evenimentului, cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime (autoscară) . La indicaţiile părinţilor, cu ajutorul autoscării, pompierii au reuşit să intre în apartament printr-o uşă deschisă de la un alt balcon. Spre fericirea tuturor, copilul stătea liniştit şi se uita la televizor”, spun pompierii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici