Copil de 5 ani, mort într-un accident produs în judeţul Alba

Un copil în vârstă de 5 ani a murit, sâmbătă, într-un accident în care au fost implicate două maşini, una dintre ele fiind proiectate într-o casă, produs în localitatea Decea, judeţul Alba. Alte şase persoane rănite au fost transportate la spital.

341 afișări
Imaginea articolului Copil de 5 ani, mort într-un accident produs în judeţul Alba

Copil de 5 ani, mort într-un accident produs în judeţul Alba/

Potrivit ISU Alba, accidentul a avut loc în localitatea Decea. În accident au fost implicate două autoturisme, una dintre ele lovind un stâlp şi o casă.

În una dintre maşini se aflau trei adulţi şi un copil de cinci ani, care la sosirea echipajelor se afla în stop cardiorespirator. Medicii i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără succes. Doi dintre cei trei adulţi au refuzat transportul la spital.

Autoturismul în care se aflau aceştia a acorşat o altă maşină, în care se aflau doi adulţi şi doi copii, care au fost duşi la Compartimentul de Primire a Urgenţelor din Aiud.

„Autoturismul a acroşat şi casa din vecinătatea stâlpului. Casa era locuită de o persoană de aproximativ 84 de ani. Aceasta va fi transportată la CPU Aiud deoarece prezintă TCF şi puseu hipertensiv”, au mai transmis reprezentanţii ISU Alba.

La faţa locului au intervenit cinci echipaje ale ISU Alba şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar şi elicopterul SMURD.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici