Copil de 6 ani din Râşnov, dispărut luni seara de acasă, găsit mort în albia unui pârâu

Un copil de 6 ani din Râşnov, judeţul Braşov, dispărut de acasă luni seara luni seara, a fost găsit mort în albia unui pârâu.

3333 afișări
Imaginea articolului Copil de 6 ani din Râşnov, dispărut luni seara de acasă, găsit mort în albia unui pârâu

Copil de 6 ani din Râşnov, dispărut luni seara de acasă, găsit mort în albia unui pârâu

Poliţiştii au fost sesizaţi luni seara despre dispariţia copilului de acasă, din Râşnov, pe malul pârâului Ghimbăşel. Familia susţinea că minorul a dispărut de acasă în jurul orei 17.00.

În căutarea copilului au fost angrenaţi 35 de poliţişti, 14 jandarmi şi 21 de cadre ISU.

Copilul a fost găsit mort în albia pârâului, la circa 300 de metri de locuinţă, de către scafandri de la I.S.U.J. Braşov.

Medicii au încercat să-l resusciteze, fără succes însă.

Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis în cazul copilului de 6 ani din Râşnov, judeţul Braşov, dispărut de acasă luni seara, care a fost găsit mort în albia unui pârâu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici