Copilul de 9 ani, căutat în apele râului Someş, găsit decedat

Reprezentanţii ISU Cluj caută, luni, cu ajutorul scafandrilor din Mureş, un copil de 9 ani, care nu ar mai fi ieşit, de duminică după-amiază, din râul Someş, unde ar fi intrat să se scalde împreună cu mai mulţi prieteni din Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE: Copilul de 9 ani căutat de scafandri a fost găsit decedat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

824 afișări
Imaginea articolului Copilul de 9 ani, căutat în apele râului Someş, găsit decedat

Copil de 9 ani, care a intrat în Someş, la scăldat, şi nu a mai ieşit, căutat de scafandri (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Update Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că băieţelul căutat în râul Someşul Mic a fost găsit decedat în jurul orei 11.

„Copilul pierdut pe râul Someşul Mic a fost găsit de către scafandri sosiţi de la ISU Mureş alături de echipele ISU Cluj", au spus sursele citate.

Ştire Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, luni corespondentului MEDIAFAX că aceste căutări sunt destul de dificile ca urmare a umflării apelor râului Someşul Mic din cauza ploilor.

„Echipaje ISU Cluj cu ajutorul scafandrilor de la Mureş caută, luni, un băieţel de 9 ani care a căzut duminică după-amiază în râul Someş în municipiul Cluj-Napoca. Duminică au avut loc căutări cu barca de salvare fără scafandri, deoarece scafandri noştri sunt la o pregătire la Constanţa. Căutările au loc în zona Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca până în zona Oser. Căutările sunt mai dificile ca urmare a umflării apelor râului Someşul Mic din cauza ploilor, iar apa este tulbure”, a spus Biriş.

Surse din cadrul echipei de intervenţie au declarat corespondentului MEDIAFAX că acţiunea de căutare a început duminică după ora 18.

„Mai mulţi tineri se aflau în zona podului pietonal de peste râul Someşul Mic, care face legătura între strada Fabricii de Zahăr şi Bulevardul Muncii, iar potrivit martorilor, doi au intrat în apă să se scalde, iar unul dintre ei nu a ieşit. Au intervenit pentru căutare echipaje SMURD, ale ISU, cu o barcă pneumatică, poliţişti. Căutările au durat până târziu în noapte după care au fost sistate şi reluate luni dimineaţă”, au spus sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici