Copil de şase ani, bătut şi supus la perversiuni sexuale, în curtea unei grădiniţe

Poliţia a declanşat o anchetă după ce un copil în vârstă de şase ani, din comuna constănţeană Ciocârlia, a fost bătut de trei colegi mai mari, în curtea grădiniţei din localitate, a fost supus la perversiuni sexuale de unul dintre ei, apoi a fost murdărit cu fecale şi i s-a dat să bea urină.

23 afișări
Imaginea articolului Copil de şase ani, bătut şi supus la perversiuni sexuale, în curtea unei grădiniţe

Copil de şase ani, bătut şi supus la perversiuni sexuale, în curtea unei grădiniţe

Potrivit şefului Poliţiei Rurale Medgidia, comisarul Ionel Ioniţă, luni seară cei patru băieţi se aflau în curtea grădiniţei din Ciocârlia, loc unde copiii din localitate obişnuiesc să se joace după terminarea orelor de curs.

La un moment dat, trei dintre ei, cu vârste de şase ani, nouă ani şi 12 ani, l-au luat la bătaie pe cel de-al patrulea, în vârstă de şase ani, după care l-au dus în toaletă, aflată în curtea grădiniţei, unde l-au murdărit cu fecale şi i-au dat să bea urină. Mai mult, copilul de 9 ani l-a supus pe acesta şi la perversiuni sexuale.

După ce a fost lăsat să plece, băieţelul şi-a anunţat părinţii, care au mers şi au depus o plângere la Poliţie.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz, toţi cei trei agresori fiind chemaţi la Poliţie împreună cu părinţii, ei recunoscând tot ce au făcut. Părinţii lor au spus că nu au ştiut ce au făcut copiii şi că nu îşi explică ce i-a determinat să se comporte astfel.

Familia băiatului de nouă ani a fost amendată de poliţişti cu 500 de lei pentru lăsarea fără supraveghere a minorului. De asemenea, poliţiştii au întocmit şi un dosar penal pe numele agresorilor, pentru agresiune fizică şi sexuală, dar pentru că autorii faptei sunt minori nu pot răspunde penal în faţa legii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Mariana Neacşu, a declarat, joi, că acest caz a intrat şi în atenţia ISJ, dar, petrecându-se în afara orelor de program, conducerea grădiniţei nu poate fi trasă la răspundere.

Neacşu a mai spus că joi, la Ciocârlia vor ajunge şi un psiholog şcolar şi un asistent social, care vor discuta cu copiii implicaţi în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici