Copil de un an şi 9 luni, dat dispărut în Capitală. Este căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri

Un copil în vârstă de un an şi nouă luni a fost dat dispărut de către părinţii săi care nu îl mai găsesc de joi la prânz, fetiţa fiind căutată de poliţişti, pompieri şi jandarmi pe raza Sectorului 6 din Capitală, inclusiv în zona Lacului Morii, în apropierea căruia locuia.

49 afișări
Imaginea articolului Copil de un an şi 9 luni, dat dispărut în Capitală. Este căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri

Copil de un an şi 9 luni, dat dispărut în Capitală. Este căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Copilul nu a mai fost văzut de părinţi de joi la prânz, ei anunţând poliţia după-amiază. Familia copilului locuieşte într-o baracă improvizată în apropiere de Pod Ciurel, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Poliţiştii Sectorului 6 au căutat micuţa joi seară, inclusiv în zona canalului ce se varsă în Lacul Morii, folosind şi un câine de urmă, dar fără rezultate. Căutările au fost reluate vineri dimineaţă, la acţiune alăturându-se pompierii şi jandarmii bucureşteni.

Operaţiunea este îngreunată de faptul că fetiţa nu are nicio poză, a precizat sursa citată.

Copilul are o înălţime de peste 50 de centimetri, greutate de 14 kilograme, ochi căprui, faţa ovală, păr şaten până peste urechi şi ten măsliniu. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu body de culoare albă, bluză verde cu mâneca lungă, pantaloni mov şi era încălţată cu opincuţe de culoare alb cu mov.

În prezent, 80 de poliţişti, poliţişti rutieri, agenţi de la Poliţia Locală şi pompieri caută fetiţa. De asemenea, a fost informat Centrul Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual "FOCUS", constituindu-se un grup de lucru pentru a stabili ce s-a întâmplat cu micuţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici