Copil dispărut de acasă din 4 ianuarie, găsit ascuns după zeci de ore sub un pat din casa bunicii

Un copil de zece ani din localitatea buzoiană Verneşti care a dispărut de acasă în 4 ianuarie a fost găsit după zeci de ore sub patul bunicii, fără ca aceasta să ştie de existenţa copilului în casa ei.

336 afișări

Potrivit comisarului Florina Crucianu, de la Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei buzoiene, copilul de zece ani din localitatea Verneşti a plecat în dimineaţa de 4 ianuarie de la casa unchiului său, unde se afla, iar de atunci nu a mai fost de găsit.

Pentru că obişnuia să mai plece de la domiciliu fără să-şi anunţe rudele, familia nu a anunţat dispariţia băiatului, aşteptând a doua zi, în speranţa că va apărea, aşa cum a mai făcut şi cu alte ocazii.

Văzând că nu apare nici a doua zi, rudele copilului au anunţat Poliţia pe 5 ianuarie, în jurul orei 16.30, ofiţerii de la Departamenul Urmăriri începînd imediat căutările.

"Imediat după primirea sesizării, s-a constituit echipa operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Secţia 4 de Poliţie rurală Buzău şi un poliţist criminalist, care a demarat activităţile ce se impuneau. În urma cercetărilor efectuate, minorul a fost găsit ascuns sub un pat din locuinţa bunicii, din comuna Verneşti", a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Poliţiei buzoiene comisar Florina Crucianu.

Conform sursei citate, bunica minorului nu ar fi ştiut despre existenţa băiatului în casa ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici