Copil internat în spital cu arsuri care i-ar fi fost provocate de mama sa cu un cuţit încins

Un copil de un an şi jumătate din municipiul Arad a fost internat în spital, în noaptea de joi spre vineri, cu arsuri pe faţă şi pe corp care i-ar fi fost provocate chiar de mama sa, cu un cuţit încins, femeia fiind internată, la rândul său, la un spital de psihiatrie.

534 afișări
Imaginea articolului Copil internat în spital cu arsuri care i-ar fi fost provocate de mama sa cu un cuţit încins

Copil internat în spital cu arsuri care i-ar fi fost provocate de mama sa cu un cuţit încins (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Poliţiştii au fost sesizaţi, joi seară, de medicii unei policlinici din municipiul Arad că o femeie a venit cu un copil care avea urme de violenţă pe corp.

Până la sosirea unei echipe de poliţişti însă, femeia a plecat de la unitatea medicală, în pofida insistenţelor medicilor de a rămâne, întrucât copilul trebuia internat urgent,

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, femeia a fost găsită de poliţişti abia după câteva ore, acasă, pe baza numelui furnizat de medici.

"Băieţelul de un an şi jumătate a fost preluat şi transportat la Spitalul Judeţean, unde medicii au constatat că are arsuri de gradele II şi III pe faţă şi pe corp. Medicii spun că arsurile au fost provocate, cel mai probabil, cu lama unui cuţit încins", a declarat Tuduce.

Mama copilului are 32 de ani şi figurează în evidenţele medicilor cu boli psihice, fiind internată în cursul nopţii la un spital de psihiatrie din Arad.

Copilul a rămas internat la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri, iar la cererea poliţiştilor Direcţia pentru Protecţia Copilului Arad a deschis o anchetă pentru a stabili dacă mama trebuie decăzută din drepturile părinteşti.

Între timp, femeia este cercetată penal de poliţişti pentru rele tratamente aplicate minorului, întrucât din primele cercetări reiese că ea i-ar fi provocat rănile copilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici