Copil la spital după ce a fost împuşcat cu arma de vânătoare a tatălui, cu care fratele său se juca

Un copil de şapte ani a ajuns la Spitalul "Louis Ţurcanu" din Timişoara, după ce a fost împuşcat cu arma de vânătoare a tatălui său, armă pe care fratele de 12 ani al minorului o luase din dulapul unde era păstrată, o încărcase şi se juca cu ea.

115 afișări
Imaginea articolului Copil la spital după ce a fost împuşcat cu arma de vânătoare a tatălui, cu care fratele său se juca

Copil la spital după ce a fost împuşcat cu arma de vânătoare a tatălui, cu care fratele său se juca

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, că la spitalul din municipiul Lugoj a fost adus cu ambulanţa un copil în vârstă de şapte ani cu mai multe plăgi împuşcate.

În urma verificărilor, s-a stabilit că incidentul a avut loc în localitatea Ohaba Lungă, unde un copil de 12 ani a luat dintr-un dulap metalic arma de vânătoare a tatălui său, pe care a încărcat-o şi s-a jucat cu ea. În urma manevrării greşite a armei, aceasta s-a descărcat accidental, fiind împuşcat fratele copilului, în vârstă de şapte ani.

De asemenea, s-a stabilit că părinţii celor doi copii au plecat, marţi dimineaţă, pentru a lucra pământul pe care îl deţin în zona localităţii, lăsându-i acasă pe cei doi copii, în grija bunicii.

În urma verificărilor făcute în baza de date a rezultat că tatăl este vânător şi deţinător legal de armă letală cu destinaţia vânătoare, aceasta fiind păstrată la domiciliu conform condiţiilor legale, se arată în comunicat.

Medicii de la Lugoj au decis transportarea copilului împuşcat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Louis Ţurcanu" din Timişoara, în vederea unei intervenţii chirurgicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru uz de armă letală fără drept şi vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici