COVID-19 se transmite în timpul sarcinii? Un copil din Sibiu s-a născut cu noul coronavirus. Mama sa fusese depistată pozitiv

  • Un copil s-a născut cu noul coronavirus la Maternitatea din Sibiu
  • Mama acestuia a fost diagnosticată încă de când era însărcinată
1770 afișări
Imaginea articolului COVID-19 se transmite în timpul sarcinii? Un copil din Sibiu s-a născut cu noul coronavirus. Mama sa fusese depistată pozitiv

Copil născut cu noul coronavirus

Un copil s-a născut cu noul coronavirus la Maternitatea din Sibiu. Mama sa, o femeie de 26 de ani, a fost diagnosticată încă de când era însărcinată.
 
Bebeluşul s-a născut la Maternitatea din Sibiu în data de 11 iunie, iar primul test a ieşit pozitiv pentru coronavirus, mama sa, o femeie de 26 de ani, fiind, de asemenea, bolnavă.
 
Medicii spun că naşterea a decurs bine, nu au fost probleme, iar copilul şi mama sa sunt internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.
 
„Copilul este internat în cadrul secţiei de Neonatologie, izolat şi sub supraveghere şi îngrijire corespunzătoare, iar mama este internată în cadrul Secţiei de Boli Infecţioase, sub supraveghere şi tratament specific”, a declarat Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.
 
Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că al doilea test făcut bebeluşului a ieşit negativ.
 
Pentru a putea fi externat, este nevoie de două teste teste negative în interval de minim 24 ore.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici