Copil şi adult cu arsuri grave, aduşi la Bucureşti cu avionul SMURD

Un copil cu arsuri grave din Târgu Mureş şi un adult cu arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului, din Bacău, au fost aduşi în Capitală, cu avionul SMURD, în noaptea de sâmbătă spre duminică şi respectiv duminică dimineaţă, a declarat pentru MEDIAFAX Raed Arafat.

123 afișări
Imaginea articolului Copil şi adult cu arsuri grave, aduşi la Bucureşti cu avionul SMURD

Copil şi adult cu arsuri grave, aduşi la Bucureşti cu avionul SMURD (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Copilul, care avea arsuri grave de la apă clocotită, a fost adus cu avionul SMURD, în cursul nopţii, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală, a precizat secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat.

Duminică dimineaţă, avionul SMURD s-a deplasat la Bacău pentru a prelua o persoană cu arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului, care a fost transportată la Spitalul de Arşi din Capitală.

Totodată, duminică dimineaţă, a fost adus, cu un elicopter SMURD, din Slatina, la Spitalul Floreasca din Capitală, un bărbat care a suferit un blocaj al vaselor de sânge la picior (ischemie acută), având nevoie urgent de intervenţia unui chirurg vascular, a mai spus Arafat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici