Copilul căutat de pompieri şi scafandri într-un lac din Alba a fost găsit mort

Copilul căutat vineri după-amiază de pompieri şi scafandri într-un lac din judeţul Alba a fost găsit mort.

1087 afișări
Imaginea articolului Copilul căutat de pompieri şi scafandri într-un lac din Alba a fost găsit mort

Copilul căutat de pompieri şi scafandri într-un lac din Alba a fost găsit mort

„Ca urmare a acţiunii de căutare cu barcă pneumatică, băiatul în vârstă de 14 ani a fost găsit şi extras la mal, aflându-se în SCR şi prezentând rigiditate cadaverică. Acesta a fost predat de către pompierii militari echipajului medical prezent la locul producerii evenimentului, ulterior fiind declarat decesul băiatului de către aceştia”, a anunţat ISU Alba.

Copilul a fost căutat de pompieri şi scafandri într-un lac artificial din localitatea Ciugudu de Jos, judeţul Alba.

Potrivit pomperilor, acesta are adâncimea între 1,5 şi 2,5 metri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
mort,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici