Copilul de opt ani, care s-a rătăcit într-o pădure din Braşov, găsit

Băiatul în vârstă de opt ani care s-a rătăcit, marţi, de tatăl şi fraţii săi, într-o pădure din comuna Buneşti, judeţul Braşov, a fost găsit în satul Crinţ după aproximativ trei ore de căutări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

352 afișări
Imaginea articolului Copilul de opt ani, care s-a rătăcit într-o pădure din Braşov, găsit

Un copil de opt ani, care s-a rătăcit într-o pădure din Braşov, căutat de poliţişti şi jandarmi

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Braşov, copilul care s-a rătăcit în pădure, la Buneşti, unde plecase împreună cu tatăl şi fraţii să culeagă ciuperci, a fost găsit.

"Băiatul a fost găsit. Nu a păţit nimic. A fost încredinţat tatălui", spun reprezentanţii Poliţiei Braşov

Copilul ajunsese în satul Crinţ, la câţiva kilometri de locul unde se pierduse de familia sa.

Căutările la care au participat poliţişti, jandarmi, salvamontişti şi pădurari s-au încheiat după aproximativ 3 ore.

”În jurul orei 17.00 am fost sesizaţi cu privire la faptul că un băiat de aproximativ opt ani, din localitatea Meşendorf, care mersese împreună cu tatăl şi trei fraţi în pădure, s-a rătăcit, nemaifiind găsit de aceştia. În acest moment este căutat de către poliţiştii din Rupea, jandarmi şi voluntari din localitate”, a declarat anterior, corespondentului MEDIAFAX, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

La acţiunile de căutare au participat şi salvamontişti din Braşov, dar şi pădurari şi vânători din Buneşti.

”S-a pierdut un copil în pădure. Acţionăm cu echipaje din cadrul subunităţii de la Făgăraş, respectiv Grupa de Supraveghere de la Rupea”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Cristinel Roşu, purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici