Copilul din Vaslui, care avea arsuri pe 75% din corp după ce au căzut peste el haine în flăcări, a murit

Copilul în vârstă de 3 ani, din Vaslui, a murit la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, au precizat reprezentanţii instituţiei pentru MEDIAFAX. Minorul a fost adus în urmă cu câteva zile în Bucureşti după ce au căzut peste el mai multe rufe care au luat foc.

4890 afișări
Imaginea articolului Copilul din Vaslui, care avea arsuri pe 75% din corp după ce au căzut peste el haine în flăcări, a murit

Copilul din Vaslui, care avea arsuri pe 75% din corp, a murit la Spitalul „Grigore Alexandrescu”

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru, a precizat, pentru MEDIAFAX, că minorul din Vaslui, care a fost internat după ce au căzut peste el rufe care au luat foc a murit.

Copilul, în vârstă de 3 ani, a fost adus din Vaslui la Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” cu arsuri pe 75% din corp.

Minorul a fost operat în urmă cu câteva zile. Acesta avea arsuri pe căile aeriene superioare, pe faţă, în regiunea cervicală, pe toarce, mâini şi pe coapsa stângă. Medicii din Iaşi au încercat să îl trimită la Bucureşti cu elicopterul, însă din cauza vântului s-a luat decizia de a fi transportat pe cale rutieră la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, din Capitală.

Micuţul, din comuna Băcani, judeţul Vaslui, dormea singur, în camera sa, vineri seara, iar peste el au căzut rufele care au luat foc, pe sobă, unde mama lui le pusese la uscat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
copil,
arsuri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici