Copilul rănit de statueta din Primăria Capitalei este la Terapie Intensivă

Copilul rănit după ce statueta din Primăria Capitalei a căzut peste el este internat la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, la Terapie Intensivă, anunţă instituţia medicală.

3144 afișări
Imaginea articolului Copilul rănit de statueta din Primăria Capitalei este la Terapie Intensivă

Copilul în vârstă de 6 ani a fost internat în Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală în stare gravă.

El a fost preluat de o echipă multidisciplinară (medicină internă, ATI, neurochirurgie, chirurgie, ortopedie).

„Copilul a fost stabilizat în UPU şi s-au efectuat investigaţiile necesare atât biologice, cât şi imagistice. În prezent copilul este internat în secţia de terapie intensivă a spitalului nostru, sub supraveghere şi monitorizare permanentă”, anunţă reprezentanţii Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Un copil a fost rănit, luni, în sediul Primăriei Capitalei, după ce o statuetă a căzut peste el, anunţa Poliţia Capitalei.

Copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme, transmite PMB. În holul Primăriei Capitalei există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici