Copilul rănit de un leu de la Grădina Zoologică din Braşov a fost operat

Copilul rănit de un leu de la Grădina Zoologică din Braşov şi internat în stare gravă la Spitalul de Pediatrie a fost operat, iar medicii afirmă că acesta este în afara oricărui pericol.

64 afișări
Imaginea articolului Copilul rănit de un leu de la Grădina Zoologică din Braşov a fost operat

Copilul rănit de un leu de la Grădina Zoologică din Braşov a fost operat (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Directorul Spitalului de Pediatrie din Braşov, dr. Ioan Mâzgăreanu, a declarat, duminică, că băieţelului i-au fost cusute toate plăgile de la cap, urechea dreaptă, torace şi coapsa dreaptă, unde avea răni provocate de felină.

"Nu au fost probleme în timpul intervenţiilor chirurgicale, iar starea pacientului este stabilă. Sperăm că se va recupera repede", a spus directorul spitalului.

După recuperare, copilul va avea nevoie şi de operaţii estetice la cap.

Băieţelul de şase ani se afla, sâmbătă după-amiază, la Grădina Zoologică din Braşov, împreună cu mama sa şi cu o mătuşă. La un moment dat, el s-a urcat pe bara de protecţie din faţa cuştii unde se aflau doi lei şi a vrut să hrănească animalele cu alune. Unul dintre lei a scos o labă printre gratii, l-a zgâriat pe copil la cap şi i-a secţionat o ureche. Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov, unde i s-au acordat primele îngrijiri, apoi a fost transferat la Spitalul de Pediatrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici