Corina Ungureanu a demisionat din funcţia de consilier al primarului Ploieştiului, pentru campania la alegerile europarlamentare

Fosta gimnastă Corina Ungureanu, care anul trecut a demisionat din PSD pentru a candida ca independent la alegerile europarlamentare, a anunţat, miercuri, că a demisionat din funcţia de consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului, pentru a se concentra asupra campaniei electorale.

478 afișări
Imaginea articolului Corina Ungureanu a demisionat din funcţia de consilier al primarului Ploieştiului, pentru campania la alegerile europarlamentare

Corina Ungureanu a demisionat din funcţia de consilier al primarului Ploieştiului, pentru campania la alegerile europarlamentare (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Corina Ungureanu, care a fost numită în vara anului 2012 consilier pe probleme de sport al primarului municipiului Ploieşti, a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că a demisionat din această funcţie pentru a se concentra asupra campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, la care va candida ca independent.

"Am luat această hotărâre pentru a-mi concentra întreaga putere de muncă în campania pentru alegerile europarlamentare din mai 2014. Consider că decizia pe care am luat-o este una corectă şi conformă atât cu dorinţa mea de a obţine un mandat în Parlamentul European, cât şi cu respectul pe care îl port concetăţenilor mei; nu ar fi normal să fiu remunerată din bani publici atâta timp cât voi fi angrenată, în nume personal, în cursa electorală pentru Bruxelles", spune, în documentul citat, fosta campioană la gimnastică.

Corina Ungureanu menţionează că, după îndeplinirea formalităţilor legale, activitatea sa ca şi consilier al primarului municipiului Ploieşti va înceta efectiv la 15 februarie.

În august 2013, Corina Ungureanu şi-a anunţat candidatura ca independent la alegerile europarlamentare din acest an, ea precizând, la acea dată, că demisionează din PSD, partid în care se înscrisese cu un an înainte. Anterior, Corina Ungureanu fusese membru UNPR, deţinând o funcţie de conducere la nivelul filialei Prahova a acestei formaţiuni. La acea dată, fosta gimnastă, care s-a implicat activ în campania electorală a candidatului Iulian Bădescu, ales primar al Ploieştiului în vara lui 2012, declara că rămâne consilier al lui Bădescu pe probleme de sport.

Corina Ungureanu este dublă campioană cu echipa de gimnastică a României în anii 1997 şi 1999, campioană europeană cu echipa în 1998 şi campioană europeană la sol în 1998. În prezent, ea este antrenor la Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici