Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă rămân în arest

Finanţatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, şi fostul director al firmei Pic, Liviu Făcăleaţă, rămân în arest după ce Curtea de Apel Piteşti le-a respins, vineri, recursul la deciziile Tribunalului Argeş de menţinere a stării de arest.

17 afișări
Imaginea articolului Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă rămân în arest

Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă rămân în arest

Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Piteşti, judecător Paula Andrada Coţovanu, instanţa a respins ca nefondat recursul formulat de avocaţii lui Cornel Penescu la decizia Tribunalului Argeş, de respingere a cererii de eliberare pe cauţiune a acestuia.

De asemenea, Curtea de Apel a respins ca nefondat şi recursul lui Liviu Făcăleaţă, la hotărârea aceleiaşi instanţe, care respinsese cererea acestuia de eliberare provizorie sub control judiciar.

Deciziile Curţii de Apel Piteşti sunt definitive.

Cornel Penescu, Gheorghe Constantin, Cristian Libertatu şi Liviu Făcăleaţă au fost arestaţi preventiv în 14 aprilie, în dosarul privind corupţia din arbitraj, iar în 25 iunie au fost trimişi în judecată pentru fapte de corupţie. În 26 iunie, Tribunalul Argeş a decis menţinerea în arest a celor patru pentru încă 60 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici