Coronavirus: Cele 9 judeţe din ţară care nu au mai raportat niciun caz nou de îmbolnăvire

  • Nouă judeţe din România nu au mai raportat astăzi niciun nou caz de îmbolnăvire cu coronavirus
  • Până astăzi, 24 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 24.826 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19
9476 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Cele 9 judeţe din ţară care nu au mai raportat niciun caz nou de îmbolnăvire

Sursă foto: Profimedia

Nouă judeţe din România nu au mai raportat astăzi niciun nou caz de îmbolnăvire cu coronavirus, după cum reiese din datele comunicate la ora 13 de GCS. 
 
Este vorba despre Caraş-Severin, Călăraşi, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Satu Mare, Sălaj, Tulcea şi Vâlcea.
 
În mod surprizător, statisticile prezentate de GCS includ şi două judeţe în care numărul total de îmbolnăviri a scăzut de la o zi la alta, probabil din cauza unei greşeli de raportare. Judeţele respective sunt Ialomiţa şi Covasna. 
 
Până astăzi, 24 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 24.826 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.391 au fost declarate vindecate şi externate.
 
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 321 noi cazuri de îmbolnăvire. 
În intervalul 23.06.2020 (10:00) – 24.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 16 decese (12 bărbaţi şi 4 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Argeş, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Ilfov, Sibiu, Suceava şi Vrancea. 
 
Dintre acestea, un deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani, 3 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 8 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 4 decese la o persoană de peste 80 de ani.
 
În toate cazurile este vorba de pacienţi care au prezentat comorbidităţi.
 
Până astăzi, 1.555 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici