Evoluţie îngrijorătoare. Miercuri au fost anunţate cele mai multe infecţii cu COVID-19 într-o singură zi, de la începutul pandemiei

  • Cu 106.000 de noi cazuri, miercuri a fost ziua cu cele mai multe infecţii pe plan global, de la începutul pandemiei
2955 afișări
Imaginea articolului Evoluţie îngrijorătoare. Miercuri au fost anunţate cele mai multe infecţii cu COVID-19 într-o singură zi, de la începutul pandemiei

Coronavirus: Cele mai multe infecţii într-o singură zi, de la începutul pandemiei

Cu 106.000 de noi cazuri, miercuri a fost ziua cu cele mai multe infecţii pe plan global, de la începutul pandemiei, a avertizat Organizaţia Mondială a Sănătăţii, citată de BBC.
 
Directorul general Tedros Adhanom Ghebreyesus s-a arătat îngrijorat de creşterea inumărului cazurilor în ţările cu venituri mici şi medii.
 
Avertismentul vine în condiţiile în care numărul total de cazuri se apropie de cinci milioane.
 
Reperul pare a fi atins la mai puţin de două săptămâni după ce lumea a atins pragul de patru milioane de cazuri.
 
Experţii avertizează că adevăratul număr de infecţii este probabil mult mai mare, ratele de testare scăzute în multe ţări afectând datele.
 
Peste 326.000 de oameni au murit din cazua coronavirus în întreaga lume, potrivit Johns Hopkins University.
 
SUA rămâne cea mai grav afectată ţară, cu peste 1,5 milioane de cazuri şi 92.000 de decese.
 
Aproape două treimi din ccele 106.000 de cazuri au fost raportate în doar patru ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici