Costel Alexe a convocat Comitetul Ministerial pentru Situaţii de Urgenţă

205 afișări
Imaginea articolului Costel Alexe a convocat Comitetul Ministerial pentru Situaţii de Urgenţă

Costel Alexe a convocat Comitetul Ministerial pentru Situaţii de Urgenţă

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a convocat, Comitetul Ministerial pentru Situaţii de Urgenţă, în urma inundaţiilor din nordul ţării. Ministrul va susţine o declaraţie de presă la ora 17.00.

„În urma evoluţiei situaţiei hidrometeorologice din nordul ţării, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a convocat astăzi (miercuri - n.r.), la sediul MMAP, Comitetul Ministerial pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU)”, se arată într-un comunicat de presă.

În ultimele 24 de ore, trei persoane au murit, după ce au fost luate de viitură, 71 de oameni au fost evacuaţi, iar aproape 400 de case şi 600 de curţi au fost inundate, potrivit unui bilanţ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Mai multe drumuri sunt blocate, iar altele au traficul restricţionat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici