Costel Căşuneanu a venit la DNA pentru a fi audiat în dosarul lui Voicu

Omul de afaceri Costel Căşuneanu a venit la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), joi dimineaţă, însoţit de avocatul său, pentru a fi audiat în dosarul în care senatorul Cătălin Voicu a fost arestat pentru fapte de corupţie.

17 afișări
Imaginea articolului Costel Căşuneanu a venit la DNA pentru a fi audiat în dosarul lui Voicu

Costel Căşuneanu a venit la DNA pentru a fi audiat în dosarul lui Voicu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Căşuneanu a declarat, la intrarea în sediul DNA, că se aşteaptă să fie audiat de procurorii anticorupţie.

Întrebat dacă se teme că va fi reţinut de procurorii DNA, Căşuneanu a răspuns: "Nu am de ce să mă tem pentru că nu a făcut nimic".

Înainte de venirea lui Căşuneanu la Direcţia Naţională Anticorupţie, în sediul DNA au intrat avocaţii lui Florin Costiniu, Viorel Spânu şi Horia Miclescu, precum şi avocatul lui Cătălin Voicu, Mihai Dinu.

Judecătorul Florin Costiniu, preşedintele Secţiei civile şi de proprietate intelectuală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a fost citat, joi, pentru ora 12.00, la Direcţia Naţională Anticorupţie, care a obţinut avizul de reţinere şi arestare a magistratului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici