Costel Iancu, trimis în judecată pentru lipsire de libertate

Procurorii DIICOT, Serviciul teritorial Craiova, l-au trimis în judecată, miercuri, pe fostul preşedinte al Administraţiei Naţionale pentru Îmbunătăiri Funciare, Constantin Iancu, alături de mai multe persoane, sub acuzaţiile de lipsire de libertate, ameninţare, constituire de grup infracţional.

70 afișări
Imaginea articolului Costel Iancu, trimis în judecată pentru lipsire de libertate

Costel Iancu, trimis în judecată pentru lipsire de libertate (Imagine: Evz.ro)

Ioan Mirea, procurorul-şef al DIICOT, Serviciul Teritorial Craiova, a declarat, miercuri, corespondentul MEDIAFAX, că dosarul în care fostul director al ANIF, Constantin Iancu, este acuzat, alături de alte persoane, de lipsire de libertate, ameninţare, constituire de grup infracţional a fost trimis, miercuri după-amiază, la Tribunalul Dolj.

“Dosarul a fost dus astăzi (miercuri – n. r.), la ora 15.30, la Tribunalul Dolj. Sunt mai multe persoane care au fost trimise în judecată, printre care şi Constantin Iancu”, a declarat Mirea.

În octombrie 2006, mai multe persoane, între care şi Constantin Iancu, au fost reţinute de procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Craiova, fiind acuzate că l-au blocat în trafic pe Alexandru Andrei, cetăţean român rezident în Austria, cu scopul de a-l forţa să îl coopteze pe Constantin Iancu ca asociat la una dintre societăţile în care Andrei era asociat.

Citeşte şi

Constantin Iancu a demisionat din PDL

Directorul ANIF, Costel Iancu, a demisionat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici