Covasna: Circa 24.000 de elevi nu mai primesc cornuri din cauză că firma producătoare s-a închis

Aproximativ 24.000 de elevi din judeţul Covasna nu mai primesc cornuri la şcoală după ce societatea de panificaţie a intrat în insolvenţă şi şi-a trimis angajaţii în şomaj, Consiliul Judeţean iniţiind procedurile pentru organizarea unei noi licitaţii.

133 afișări
Imaginea articolului Covasna: Circa 24.000 de elevi nu mai primesc cornuri din cauză că firma producătoare s-a închis

Covasna: Circa 24.000 de elevi nu mai primesc cornuri din cauză că firma producătoare s-a închis (Imagine: Elvira Gheorghita/Mediafax Foto)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Covasna Nagy Jozsef a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că o parte dintre elevii covăsneni nu vor primi cornuri, în perioada următoare, din cauză că societatea de panificaţie Mopaco, care distribuia produsul de patiserie, şi-a trimis angajaţii în şomaj.

Potrivit sursei citate, CJ Covasna a iniţiat procedurile pentru a organiza o nouă licitaţie, dar acesta ar putea dura cel puţin 20-25 de zile.

Vicepreşedintele CJ Covasna a menţionat că, în urma închiderii fabricii, nu mai primesc cornuri la şcoală 23.955 de elevi din zona oraşelor Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Baraolt şi Covasna, în zona Întorsurii Buzăului fiind un alt distribuitor.

La începutul lunii aprilie, societatea de panificaţie Mopaco din Sfântu Gheorghe anunţa că va disponibiliza 85 de angajaţi din totalul de 94, după ce firma a intrat în insolvenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici