Covasna: Pacient internat la Psihiatrie, urmărit penal după ce a sugrumat un coleg de salon

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Covasna, este urmărit penal pentru omor calificat, fiind arestat preventiv, după ce şi-ar fi sugrumat colegul de salon cu un cearşaf.

96 afișări
Imaginea articolului Covasna: Pacient internat la Psihiatrie, urmărit penal după ce a sugrumat un coleg de salon

Covasna: Pacient internat la Psihiatrie, urmărit penal după ce a sugrumat un coleg de salon

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, procurorul Marcel Antonescu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că a fost începută urmărirea penală faţă de un bărbat din judeţul Covasna pentru omor calificat, acesta primind, vineri, mandat de arestare preventivă pentru 29 zile.

Conform sursei citate, bărbatul are 35 de ani şi este din judeţul Covasna. În urmă cu câteva nopţi, acesta şi-ar fi sugrumat colegul de salon, un bărbat de 70 de ani, care era imobilizat la pat, potrivit procurorului Marcel Antonescu.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna a menţionat că agresorul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Fogolyan Kristof" Covasna din municipiul Sfântu Gheorghe, Andras-Nagy Robert, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că, în paralel cu acheta Parchetului, a fost deschisă şi una internă în cadrul unităţii medicale, iar rezultatele vor fi comunicate în zilele următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici