Video Cozi de camioane pe cinci kilometri, la ieşirea din ţară prin Nădlac

Sute de TIR-uri aşteptau, miercuri la prânz, să iasă din România prin vama arădeană Nădlac, coada întinzându-se pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri.

2 afișări

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Arad, numărul mare de camioane adunate la frontieră are drept cauză interdicţia pentru şoferii de automarfare de a intra pe teritorul Ungariei în cursul zilei de marţi, când a fost sărbătoare naţională în ţara vecină.

În ţara vecină nu este permisă circulaţia camioanelor de mare tonaj la sfârşit de săptămână şi în zilele de sărbătoare. Acum se iau toate măsurile de fluidizare a traficului pe teritoriul României”, a declarat Alexandra Retegan, purtătorul de cuvânt al IJPF Arad.

Din cauza cozii, circulaţia pe DN 7 este îngreunată în oraşul Nădlac, pentru că TIR-urile aşteaptă pe una din benzile de circulaţie.

Maghiarii au comemorat, marţi, 51 de ani de la revoluţia anti-comunistă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici