Cozi uriaşe la benzinăriile din ţară. Românii se tem că preţul la carburanţi va creşte la 10 lei pe litru

  • În toate oraşele ţării sunt cozi uriaşe la benzinării.
  • Şoferii se tem de că preţurile la carburanţi vor creşte în România.
  • Guvernul a reacţionat în urma acestui eveniment.
3347 afișări
Imaginea articolului Cozi uriaşe la benzinăriile din ţară. Românii se tem că preţul la carburanţi va creşte la 10 lei pe litru

Panica s-a instaurat astăzi în rândul românilor, după ce un mesaj fals devenit viral pe Whatsapp, spune că preţurile la carburanţi vor creşte la 10 lei pe litru iar în curând doar armata va mai avea voie să alimenteze. 

Acest lucru a făcut ca foarte mulţi şoferi să ia cu asalt benzinăriile şi îşi facă plinurile din timp. 

Guvernul a reacţionat şi a transmis că sunt stocuri suficiente de carburanţi. 

„România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. Am avut astăzi (miercuri - n.r.) întâlniri de lucru cu reprezentanţii Rompetrol şi ai OMV Petrom şi am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere şi vor asigura livrările către clienţi. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi. Avem suficiente stocuri”, a spus ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici