Craiova: Fetiţă de 11 ani, care spăla parbrizele maşinilor într-o intersecţie, bătută de un jandarm

O fetiţă de 11 ani, care spăla parbrizele maşinilor într-o intersecţie din Craiova, a ajuns, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce a fost agresată de un şofer, subofiţer la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj, aflat în timpul liber.

550 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, agentul Amelia Căprărin, poliţiştii au fost sesizaţi la numărul de urgenţă 112 că la intersecţia străzii Maria Tănase cu bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova un şofer a agresat o fată care spăla parbrizele maşinilor.

"Oamenii legii au stabilit, în urma verificărilor, că agresorul este un şofer de 39 de ani, subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj. Acesta, aflându-se în timpul liber, ar fi bătut-o pe fata de 11 ani, din Craiova", a afirmat, duminică, agentul Amelia Căprărin.

Anchetatorii susţin că minora a spălat parbrizul maşinii în care se afla subofiţerul, apoi, pentru că nu a primit niciun ban, fata a lovit maşina cu palma şi a fugit. Subofiţerul a coborât din maşină, a alergat după minoră, a prins-o şi a bătut-o, lovind-o chiar şi cu picioarele.

Copila a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova, fiind în afara oricărui pericol.

De asemenea, jandarmul a fost dus la Secţia 1 Poliţie Craiova pentru audieri.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj a fost informată cu privire la fapta subofiţerului, urmând să ia măsurile care se impun dacă se va dovedi că jandarmul este vinovat.

"În funcţie de rezultatul verificărilor poliţiştilor se vor lua măsurile de sancţionare", a afirmat locotenet colonel Ionuţ Ţapu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.

Agentul Amelia Căprărin a precizat că până duminică mama fetei nu a depus plângere împotriva jandarmului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici