Craiova: Un student s-a sinucis aruncându-se de la etajul al şaselea al căminului unde era cazat

Un tânăr de 23 de ani, student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universităţii din Craiova, s-a sinucis, miercuri dimineaţă, aruncându-se de la etajul al şaselea al căminul în care era cazat.

871 afișări
Imaginea articolului Craiova: Un student s-a sinucis aruncându-se de la etajul al şaselea al căminului unde era cazat

Craiova: Un student s-a sinucis aruncându-se de la etajul al şaselea al căminului unde era cazat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Janos Cifra, originar din Piteşti, avea 23 de ani şi era student în anul al treilea la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universităţii din Craiova.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.30, el a fost găsit în stare de inconştienţă în spatele căminului numărul 10, după ce a sărit de la etajul al şaselea, de la fereastra camerei unde locuia.

Tânărul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Craiova, unde a murit după aproximativ trei ore.

Potrivit reprezentanţilor ISU care au ajuns la locul incidentului, tânărul a reuşit chiar să vorbească cu medicii şi să le spună numele şi faptul că era student.

"Tânărul a fost adus în această dimineaţă, cu multiple traumatisme la mâini şi la picioare şi cu traumatism cranian. La ora 10.10, el a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decesul", a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă din Craiova.

Tânărul locuia de trei ani în acelaşi cămin, fără a crea vreodată probleme.

"Am fost sunat şi eu în această dimineaţă şi mi s-a spus despre accident. Este un caz tragic. Era în anul III la Calculatoare, iar în anii trecuţi tot în căminul nostru a stat, dar niciodată nu a părut genul de student cu probleme", a declarat Constantin Barlea, administratorul căminului în care era cazat tânărul.

Poliţia a declanşat o anchetă, fiind audiaţi colegii de cameră ai studentului, pentru a stabili ce l-a determinat pe acesta să se sinucidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici