Crângaşi: Aproximativ 60 de blocuri au rămas fără apă caldă şi căldură în urma unei avarii

Aproximativ 60 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă şi căldură, după ce o conductă de termoficare s-a spart, miercuri după-amiază, în zona cartierului Crângaşi, în urma avariei coloana de apă ajungând până la etajul patru al clădirilor.

213 afișări
Imaginea articolului Crângaşi: Aproximativ 60 de blocuri au rămas fără apă caldă şi căldură în urma unei avarii

Crângaşi: Aproximativ 60 de blocuri au rămas fără apă caldă şi căldură în urma unei avarii (Imagine: Catalin Filip/Mediafax Foto)

Directorul RADET, Mihai Becheanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că avaria s-a produs miercuri după-amiază, la o conductă de termoficare primară din zona Crângaşi, fiind afectate trei puncte termice, adică aproximativ 60 de blocuri.

"Este o avarie mai mult spectaculoasă decât gravă, pentru că după avarie coloana de apă a ajuns până la etajul patru al blocurilor", a spus Becheanu.

Directorul RADET a precizat că vanele de la coloana de apă au fost deja închise, echipele de intervenţie estimând că în maximum cinci ore va fi reluată alimentarea cu apă caldă şi căldură în zona afectată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici