Credeai că poţi pleca în Spania după ordonanţa militară 9? Vei sta acasă, reciteşte ordonanţa 8

  • Spania nu se află pe lista din ordonanţa militară 9 cu statele pentru care au fost suspendate zborurile către România
  • Pentru lămuriri, trebuie recitită ordonanţa militară 8, care spune că zborul către Spania este oprit pentru 14 zile
  • Pentru Spania, zborurile sunt oprite începând cu 14 aprilie
10624 afișări
Imaginea articolului Credeai că poţi pleca în Spania după ordonanţa militară 9? Vei sta acasă, reciteşte ordonanţa 8

Credeai că poţi pleca în Spania după ordonanţa militară 9? Vei sta acasă, reciteşte ordonanţa 8

Dacă te-ai gândit că poţi călători în Spania după ai văzut că pe lista zborurilor suspendate nu se află acest stat, am o veste proastă.

Marcel Vela a citit, ieri, în Ordonanţa Militară 9, o listă de ţări unde sunt suspendate zborurile spre România precum: Austria, Belgia, Anglia, Turcia, Iran sau Italia. Este suspendat şi zborul din România către aceste state.

Spania, o ţară preferată de români atât pentru vacanţe, cât şi pentru muncă, nu se află în OM 9 deoarece deja are aceste restricţii, enunţate în ordonanţa militară 8, emisă în urmă cu câteva zile.

„Se prelungeşte măsura suspendării zborurilor efectuate de operatori economici aerieni spre Spania şi din Spania către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 14 aprilie 2020”, spune ordonanţa 8.

Deci nu poţi, momentan, călători în Spania.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici