Crima din autogara Bartolomeu din Braşov: Patru persoane, tată şi trei fii, reţinuţi. Toţi au lovit şi înjunghiat victima

Patru persoane au fost reţinute în cazul crimei de pe peronul autogării Bartolomeu din municipiul Braşov, iar sâmbătă dimineaţă acestea au fost duse la Tribunalul Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

1516 afișări
Imaginea articolului Crima din autogara Bartolomeu din Braşov: Patru persoane, tată şi trei fii, reţinuţi. Toţi au lovit şi înjunghiat victima

Crima din autogara Bartolomeu din Braşov: Patru persoane, tată şi trei fii, reţinuţi. Toţi au lovit şi înjunghiat victima (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit procurorului Adriana Pampu Romanescu de la Parchetul Tribunalului Braşov, cei patru suspecţi, tată şi trei fii, au fost reţinuţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru 24 de ore, iar sâmbătă, la ora 10.30, au fost prezentanţi magistraţilor Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru omor calificat.

Cei patru sunt coautori ai crimei care a avut loc joi seară pe peronul autogării Bartolomeu din Braşov, toţi patru participând la lovirea şi înjunghierea victimei.

Victima, un prahovean de 30 de ani, a călătorit într-un autocar transport internaţional, care venea din Franţa. În timpul călătoriei, bărbatul a avut discuţii în contradictoriu cu un alt pasager din autocar, respectiv tatăl celor trei tineri, iar după ce autovehiculul a oprit în autogara Bartolomeu, joi, în jurul orei 19.00, pentru o escală, cei doi au coborât pe peron.

Potrivit unor declaraţii, pasagerul cu care bărbatul a intrat în conflict ar fi vorbit la telefon cu nişte cunoscuţi, care au venit în autogara Bartolomeu şi l-au aşteptat.

Prahoveanul a fost agresat de mai multe persoane pe peronul autogării, iar bărbatul cu care a călătorit l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit în zona toracică, în cap şi într-un picior, după care a fugit cu un BMW care îl aştepta în autogară.

Rănitul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean Braşov, însă din cauza multiplelor plăgi de la nivelul toracelui, a scalpului şi la un picior, a murit la spital, în jurul orei 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici