Crimă în Capitală | Scandal între doi imigranţi, în urma căruia unul a murit. Principalul suspect a fost prins

Cetăţeanul vietnamez, suspectat că şi-a ucis un conaţional într-un centru de cazare din Bucureşti, a fost prins, luni, de către poliţiştii din Capitală şi dus la audieri, anunţă reprezentanţii Poliţiei.

4189 afișări

Bărbatul a fost prins de către poliţiştii Serviciului Omoruri şi a fost dus la audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Ştirea iniţială

Poliţiştii Capitalei fac cercetări, luni, pentru a găsi un bărbat de origine vietnameză, care, în urma unui scandal izbucnit cu un alt cetăţean din Vietnam, l-a rănit grav, iar acesta a murit la scurt timp. Cei doi locuiau într-un centru de migranţi din Bucureşti.

Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul a avut loc duminică la ora 18.00, în incinta unui centru de cazare pentru migranţi, între doi cetăţeni vietnamezi.

„Unul dintre ei a fost grav rănit. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21 şi echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”, transmit poliţiştii.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML pentru necropsie.

În urma investigaţiilor şi audierilor făcute de oamenii legii, a fost identificat posibilul agresor, acesta în prezent fiind căutat.

Agresorul pare că a fugit din centrul de cazare imediat după incident.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Taguri:
scandal,
vietnam,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici